Sütderesi İlkokulu
Sütderesi Köyü Güroymak Bitlis

VİZYON

Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

0Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmektir. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmaktır. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

Sobalı

İlçe Merkezine uzaklığı 3 KM İl Merkezine 30 KM uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Güroymak ilçesi 20000 Nüfuslu karayolu güzergahı üzerinde olan bir ilçedir. Karasal iklim özellikleri göstermektedir.